Skip to main content

Besiktning

Boka besiktning till fast pris och få veta hur ditt VVS-system mår! Är ditt system i fullgott skick får du en rapport över det, har det brister som borde åtgärdas så får du veta det, och får dessutom en besiktningsrapport med åtgärdsförslag.

Besiktning är alltid första steget. Utan diagnos ingen behandling. Veta är guld. Vi sätter aldrig in någon åtgärd utan att veta exakt vad som behövs för att ditt system ska fungera optimalt.

Boka besiktning på 0480-43 00 80 eller qtf@qtf.se

Oavsett om ditt system är i toppskick eller rena katastrofen så blir du en vinnare. En enkel och billig besiktning är vad som behövs. Du får fast pris och offert i förväg så det finns ingen gris i säcken. Har du många system som ska besiktigas så får du rejäl mängdrabatt.

Det bästa som kan hända är att du får veta att din systemvätska fungerar optimalt, eller dåligt. Ren och klar vätska med låg syrgashalt, rätt konduktivitet och pH ger dig hög energieffektivitet, perfekt funktion och lång livslängd. Visar din systemvätska däremot på allvarliga brister är du också en vinnare. Genom att åtgärda vätskan ökar du snabbt effektiviteten, minimerar funktionsstörningar, stoppar upp pågående korrosion och ökar livslängden på systemet.

Det värsta som kan hända är faktiskt att du inte känner till bristerna i en dålig systemvätska och därmed låter problemen eskalera. Att systemet ger dig 5–10 % försämrad effektivitet, rostar sönder inifrån och snart nog håller dig upptagen med funktionsstörningar och havererade pumpar.

Har du inte besiktigat dina VVS-system på länge? Har du dessutom haft funktionsstörningar, läckage eller haverier så finns det allt att vinna på att genomföra en riktig besiktning.

Vi kan det här med systemvätskor i VVS-system (värmesystem, kylsystem, återvinningssystem).

Vi kan hjälpa dig med!

Kontakt


QTF Sweden AB
Slöjdaregatan 5
393 66 Kalmar
+46 480-43 00 80
qtf@qtf.se