Vi har lösningen

på flera av VVS-branschens vanliga och allvarliga problem.

Om Qtf

QTF Sweden AB arbetar för att alla VVS-system ska ha systemvätska som tillåter systemen att arbeta energieffektivt, utan funktionsstörningar och utan att rosta sönder. Vi har lösningen på flera av VVS-branschens vanliga och allvarliga problem och vill gärna dela med oss av den. Vi bjuder på kunskap till VVS-utbildningar i skolor och till företag, vi håller seminarier och presentationer och vi erbjuder tjänster inom rening och avgasning av systemvätska.

Idag består QTF Sweden AB ett tiotal personer och växer i takt med att kännedomen ökar på marknaden. QTF har huvudkontor i Kalmar och arbetar på hela svenska marknaden.

QTF Sweden AB startades 2006 av Björn Carlsson för att utveckla och marknadsföra sina idéer om hur man bäst och effektivast avgasar systemvätska i VVS-system. Björn har sedan 1980-talet arbetat med problematiken kring gaser och partiklar i kyl- och värmesystem.

Symptomen på problem i VVS-systemen har länge varit kända; kalla radiatorer, igensatta ventiler, oljud och funktionsstörningar, havererade pumpar m.m., men få har funderat på den verkliga orsaken. Björn identifierade tidigt orsaken till problemen med höga gashalter i vätskan och utvecklade och patenterade en snabbavgasningsmetod som gick till botten med problemet, istället för att bara åtgärda symptomen.

Metoden utvecklades och är idag känd som QTF-metoden, sex steg för att säkerställa systemväskans kvalitet i VVS-system (värmesystem, kylsystem, återvinningssystem).

QTF-metoden resulterar omgående i kraftig energibesparing, ökade miljöfördelar och säkrare funktion. Utrustningen skiljer sig från andra avgasare på marknaden genom sin höga kapacitet.

QTF:s snabbavgasare har mer än 300 gånger högre kapacitet än vanligt förekommande underhållsavgasare på marknaden. Vid påfyllnad av nya system, vätskebyte eller behandling av systemvätska i gamla system är det viktigt att snabbt få bort syrgas innan korrosion eller nedbrytning av köldbärare startar.

Välkommen till QTF Sweden AB. Vi kan hjälpa dig med!

Dela
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakt

QTF Sweden AB
Slöjdaregatan 5
393 53 Kalmar
+46 480-43 00 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss

AQA Newsletter